Internet marketing

Bij OYO pakken we graag het complete plaatje aan. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf aanwezig is op het internet, dat je gevonden wordt door jouw doelpubliek en dat je relevante trafiek aantrekt.
Wij verzorgen je aanwezigheid op de kanalen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn.
Zoekresultaten in Google, gesponsorde advertenties in Google, of misschien wel in Bing? Video marketing via YouTube? Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, …? Wij kijken op welke kanalen je doelpubliek actief is.

zoekmachine optimalisatie

Optimalisatie

Meer relevante trafiek naar je website 

Optimalisatie van je website is een investering in lange termijn. Je website wordt SEO technisch in orde gemaakt, er wordt gewerkt aan de content en autoriteit van uw website in Google. Zo werken we aan een top 10 van jouw website in Google.

> Lees meer

zoekmachine-adverteren

Adverteren

Snel aanwezig op zoekmachines

Wil je snel aanwezig zijn op Google, dan is Google Adwords de uitgelezen manier. Bij adverteren in zoekmachines betaal je per klik op je advertentie én je wordt enkel getoond wanneer jij dat wil. Dit flexibele systeem geeft je volledige controle over budget en de klikken & acties die hieruit voortvloeien.

> Lees meer

social media

Social media

Gebruik de kracht van sociale media

Sociale media zijn bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Zeker met de komst van de smartphone wordt dit nog sterker benadrukt. Mensen zijn altijd en overal online. Het is van groot belang dat je met jouw bedrijf aanwezig bent zodat je kan beantwoorden aan de vraag van je (potentiële) klanten.

> Lees meer

copywriting

Copywriting

Verleg uw grenzen, wereldwijd

Door onze nauwe samenwerking met diverse native copywriters kunnen wij ondersteuning bieden bij het opzetten van campagnes in andere talen, alsook bij vertalen van jouw website of het schrijven van artikels in de gewenste taal. Je kan bij ons terecht voor vertaalwerk en copywriting werk in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

> Contacteer ons voor meer info

analytics

Analytics

Meten is weten 

Wie zijn je bezoekers? Waar komen ze vandaan? Wat doen ze op je website? Leveren jouw bezoekers de gewenste resultaten op? Via Analytics kan je een antwoord krijgen op al deze vragen.

> Contacteer ons voor meer info

ab testen

A/B testen

Wat werkt? Wat werkt niet?

Elke website is verschillend. Wat werkt voor de ene website, kan slecht werken voor jouw website of omgekeerd. Alles is afhankelijk van je doelpubliek, je website en je product of dienst. Enkel door verschillende mogelijkheden te testen kan je weten wat het beste werkt voor jouw website. Via A/B testen kan je erachter komen wat voor jou het beste werkt.

> Contacteer ons voor meer info

Internet marketing 14 september 2015

Nieuwsbrief

Vind ons

Condédreef 56
8500 Kortrijk
http://www.oyo.be