SEA – Zoekmachine adverteren

zoekmachine adverteren of sea

SEA of Search Engine Advertising is het adverteren met jouw website in zoekmachines zoals Google of Bing. Bij SEA betaal je een kost per klik naar je website. Je betaalt dus enkel wanneer een bezoeker ook effectief interesse heeft en de advertentie aanklikt.

 

Hoe gaan we te werk?

Eerst en vooral gaan we luisteren naar jouw verwachtingen. Op basis daarvan wordt een strategie bepaald. Er zijn namelijk oneindig veel mogelijkheden op vlak van zoekmachine adverteren.

Er wordt een uitgebreid zoekwoorden onderzoek gedaan op basis van jouw website, product of dienst. Welke woorden zijn interessant? Welke zoekwoorden gaan mensen gebruiken om bij jouw website hun antwoord te vinden? Op basis van het zoekwoorden onderzoek worden advertentieteksten geschreven en/of worden er banners gemaakt. Er wordt nagedacht over de structuur van de campagne en passende landingspagina’s worden geselecteerd. Met een slimme opbouw van de campagne streven we naar een minimale kost per klik.

Door de implementatie van conversietracking kunnen we ook zorgvuldig meten wat deze campagne oplevert aan bezoeken en conversies.

 

Voordelen van SEA of zoekmachine adverteren:

  • U betaalt alleen wanneer iemand uw website effectief bezoekt
  • Advertenties worden getoond op de zoekwoorden die interessant zijn voor jou
  • Flexibel systeem: je kiest zelf waar en wanneer je getoond wordt
  • Je kan lokaal adverteren, in jouw regio
  • Eenvoudig om promoties extra in de kijker te zetten

 

Wat mag je verwachten?

resultaten

Om je een idee te geven van wat de mogelijkheden zijn op vlak van zoekmachine adverteren, kan je een kijkje nemen bij de resultaten van onze klanten.

Nieuwsbrief

Vind ons

Condédreef 56
8500 Kortrijk
http://www.oyo.be