Ons team

Tom Vermeersch

Tom Vermeersch

Nog voor de big bang in het webshopuniversum besefte Tom al dat online business dé manier is om meer mensen te bereiken.
Toen een yuppie die z’n eerste passen in de internet wereld zette, nu yuppie af en eigenaar van meerdere bloeiende webshops. Van A tot Z leerde hij alle tips, trics & knowhow om je plek te veroveren op het world wide web. Dat niet alles direct werkt heeft Tom uit eerste hand mogen ervaren. Nu hij echter het internet alfabet onder de knie heeft, en tussen de regels van Google kan lezen, wil hij graag deze kennis en ervaring gebruiken om jouw webshop naar hogere regionen te brengen.
Offline kan je Tom vinden in de natuur, of blaast hij wat stoom af met een partijtje volleybal.

E-mail: tom@oyo.be
LinkedIn: https://be.linkedin.com/in/tomvermeersch

Tine De Langhe

Tine De Langhe

Tine heeft een passie voor internet. Reeds meer dan 10 jaar zet ze zich in voor tal van bedrijven, om hun positie op het internet te versterken. Ze mocht reeds werken met enkele grote webshops zoals o.a. Brantano, Smartphoto, Vente-Exclusive, Sunjets… Online marketing kent maar weinig geheimen meer voor Tine. Ze probeert zich steeds bij te scholen in online marketing door het volgen van enkele top figuren uit het online wereldje of gewoon door zelf te experimenteren. Voor Tine is het belangrijk dat het totaal plaatje wordt aangepakt, van A tot Z, om het maximale resultaat te bereiken. Van de bouw van de website tot aan de conversie. Met haar technische achtergrond kan ze jouw webmaster hierin bijstaan. Naast de passie voor internet heeft ze een liefde voor fotografie én haar 2 konijnen!

E-mail: tine@oyo.be
Twitter: https://twitter.com/TineDeLanghe
LinkedIn: https://be.linkedin.com/in/delanghetine

Joey Vangaeveren

Joey Vangaeveren

Joey gaat ervoor. Nog voor hij zijn Bachelor diploma had, was hij al min of meer een online marketeer te noemen.
Inmiddels heeft hij al een tijdje zijn diploma op zak en gebruikt hij de ervaring die hij al had om uit te vissen wat werkt en niet werkt bij Social Media Advertising of op jouw website.
Daarnaast leert hij graag nog zoveel mogelijk bij. Joey kan soms kritisch zijn maar probeert daarom net ruimte voor verbetering te vinden.
Hij verlegt zijn grenzen offline bij het hardlopen, en online door jou een goede ROI te bezorgen.

E-mail: joey@oyo.be
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/vangaeverenjoey

Ons team 12 september 2015

Nieuwsbrief

Vind ons

Condédreef 56
8500 Kortrijk
http://www.oyo.be